Vanuit onze camping zijn allerlei activiteiten mogelijk.

Op de fiets en wandelend zijn Broek in Waterland en Monnickendam makkelijk te bereiken. Het zijn beide historische plaatsen, en in beide kunt u boodschappen doen. In Monnickendam start elke vrijdagavond om 19.30 uur een gratis historische rondleiding met gids door het stadje. Op de fiets zijn ook langere tochten mogelijk zoals b.v. een rondrit naar Marken en met de boot terug via het haventje van Volendam. Fietstochten via de knooppuntenroutes zijn in alle richtingen mogelijk.

Bij theetuin Overleek aan de overkant van het meer lopen kippen over het erf en serveren ze heerlijke koffie, taart en broodjes. Er is ook nog een tweede prachtige theetuin (Theethuin 't Einde) in het historische dorp Zuiderwoude. In Broek in Waterland kun je pannekoeken eten bij De Witte Swaen.

De sloten, kanalen en meren van Waterland bieden de mogelijkheid de omgeving en de historische dorpen vanaf het water te verkennen. Dit kan met een kano of elektrische fluisterboot. Fluisterboten zijn te huur bij de theethuin aan de overzijde van het meer en bij Holyboot in Holysloot. In Broek in Waterland zit een kano verhuurder.

Amsterdam is per fiets in 45 min. te bereiken, en met de auto en bus vanuit Broek in Waterland nog sneller.
stadsgidsenmonnickendam.nl
markenexpress.nl
nederlandfietsland.nl/fietsrouteplanner
theetuinoverleek.nl
ttuin.nl
dewitteswaen.nl
theetuinoverleek.nl/fluisterboot
fluisterbootvaren.nl
www.holyboot.nl