Onze camping ligt tussen Broek in Waterland en Monnickendam aan het meer de Leek midden tussen de natuurgebieden van waterland. We zijn geopend van april tot oktober. Het is niet nodig te reserveren. Wel kunt u het beste van tevoren bellen met onze beheerders zodat zij u kunnen ontvangen.

In het meer kunt u heerlijk zwemmen, kanoën of met een fluisterboot varen. We hebben een haventje met zwemsteigers. Speciaal voor bezoekers hebben we een kampeerveld met steiger aan het water. Daarnaast hebben we twee natuurlijk ogende kampeervelden aan het uiterste einde van het terrein tussen de velden en slootjes, u staat hier bijna letterlijk tussen de koeien en schapen. Alle velden hebben schaduwrijke plaatsen.

De camping heeft eenvoudige faciliteiten. Zo is er geen kantine of kampwinkel en geen elektra-voorziening bij de kampeerplaatsen, maar wel de nodige toilet- en doucheruimtes met koud en warm stromend water, en een afwasplek met warm waterpunt. Bij slecht weer kunt u gebruik maken van de Koepel, een bolvormig, kunststof gebouw uit de jaren ’70.

Door de kleinschaligheid van het terrein en het type ondergrond is er geen plaats voor caravans, en slechts beperkt plaats voor kleine campers. Informeer dus vooraf naar de mogelijkheden. De camping is ook geschikt voor groepen zoals zeilscholen of kanoverenigingen. Onze beheerders kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.